Laatste forumberichten  

   

file Echte Lego of nep lego

  • Tji chan
  • Tji chan's Profielfoto Onderwerp Author
  • Bezoeker
  • Bezoeker
8 jaren 7 maanden geleden #149 door Tji chan
Tji chan Onderwerp aangemaakt: Echte Lego of nep lego
Heb me laatst laten verleiden om eens een setje namaak lego te kopen, een setje van best brick dit viel me behoorlijk tegen. de stukjes passen wel redelijk redelijk maar zijn erg flexibel, en hebben een erg plastic kleur. de grip van de steentjes vond ik erg tegen vallen. De laadbak van de kiepwagen kwam steeds los van het wagentje. Wel moet ik zeggen dat er het een en het ander bij zat aan figuurtjes en bordjes en wegafzetting. De tekening vond ik zelf erg onduidelijk, deze was in twee kleuren gedrukt en was moelijk te zien waar een vorig onderdeel geplaatst was.

Al met al is het grappig als je grag kleine dingen bouwt maar voor mensen die graag wat grooter bouwen is het zeer ongeschikt.

Het setje is nu ten prooi gevallen aan de drie katten die zich er goed mee vermaakt hebben. Voor mij weet ik het wel ik hou het op gewoon lego.

Er is ook nog een ander merk maar daar heb ik geen ervaring mee. Iemand anders misschien?

Veel bouw plezier en tot hoorens

Tji-chan

Please Inloggen or Maak een account aan to join the conversation.

Lees meer
8 jaren 5 maanden geleden #155 door Raymond
Raymond Onderwerp beantwoord: Re:Echte Lego of nep lego
Het enige merk namaaklego dat ik ken is Megabloks. De kwaliteit is wat minder, maar komt in de buurt. Hier is de site: http://www.megabrands.com/

Please Inloggen or Maak een account aan to join the conversation.

Gemaakt door Kunena
   

Wereldstenen.nl gebruikt cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Akkoord