Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Echte Lego of nep lego

Echte Lego of nep lego 7 jaren 7 maanden geleden #149

  • Tji chan
  • Tji chan's Profielfoto
Heb me laatst laten verleiden om eens een setje namaak lego te kopen, een setje van best brick dit viel me behoorlijk tegen. de stukjes passen wel redelijk redelijk maar zijn erg flexibel, en hebben een erg plastic kleur. de grip van de steentjes vond ik erg tegen vallen. De laadbak van de kiepwagen kwam steeds los van het wagentje. Wel moet ik zeggen dat er het een en het ander bij zat aan figuurtjes en bordjes en wegafzetting. De tekening vond ik zelf erg onduidelijk, deze was in twee kleuren gedrukt en was moelijk te zien waar een vorig onderdeel geplaatst was.

Al met al is het grappig als je grag kleine dingen bouwt maar voor mensen die graag wat grooter bouwen is het zeer ongeschikt.

Het setje is nu ten prooi gevallen aan de drie katten die zich er goed mee vermaakt hebben. Voor mij weet ik het wel ik hou het op gewoon lego.

Er is ook nog een ander merk maar daar heb ik geen ervaring mee. Iemand anders misschien?

Veel bouw plezier en tot hoorens

Tji-chan
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re:Echte Lego of nep lego 7 jaren 5 maanden geleden #155

Het enige merk namaaklego dat ik ken is Megabloks. De kwaliteit is wat minder, maar komt in de buurt. Hier is de site: http://www.megabrands.com/
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.143 seconden
   

Wereldstenen.nl gebruikt cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Akkoord