Laatste forumberichten  

   

file Online kaartverkoop LEGO WORLD is gestart!

Meer
12 jaren 1 maand geleden #177 door David
LEGO WORLD is het grootste LEGO spektakel ter wereld en zal deze herfstvakantie voor de 9e keer gaan plaatsvinden. Kom op 22 t/m 27 oktober 2009 naar IJsselhallen Zwolle en geniet van zes dagen LEGO plezier met duizenden LEGO steentjes, levensgrote LEGO bouwwerken.LEGO WORLD wordt dit jaar nog groter! Er wordt een hele grote tent bijgebouwd waar LEGO City Constructie wordt nagebootst. Je komt hier terecht op een echte LEGO bouwplaats! Naast LEGO City vind je in de IJsselhallen ook de nieuwe lijn van LEGO; Power Miners. Maar er is nog meer op LEGO WORLD! Denk bijvoorbeeld aan het populaire LEGO Star Wars, LEGO Space Police, LEGO Technic, LEGO Pirates, LEGO Castle, LEGO Racers en DUPLO. Kom naar LEGO WORLD om met heel veel LEGO en DUPLO te bouwen en bekende artiesten in het echt te ontmoeten.

Openingstijden en kaartverkoop
LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van donderdag 22 oktober tot en met dinsdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via http://legoworld.nl/Laatste-nieuws/Online-kaartverkoop . Ook dit jaar kun je voordelig met de trein naar LEGO WORLD. Maak gebruik van de NS-actie en reis met 1 volwassene en 3 kinderen t/m 14 jaar voor maar 20 euro!
Let op, LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest en daarom verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Gemaakt door Kunena