Sobald Sie eine Bestellung aufgegeben haben, erhalten Sie eine E-Mail Auftragsbestätigung. Erhalten Sie eine Auftragsbestätigung , dann dürfte Ihre Bestellung wird nicht veröffentlicht . Wenn Sie Zweifel haben , kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail .

Bij ontvangst van uw order is de status 'pending'. Vanaf het moment dat u een order plaatst bij Wereldstenen.nl tot het moment dat de order bij u is ontvangen, houden wij u op de hoogte van de status van de order. Bij iedere statusverandering ontvangt u van ons een email, maar u kunt ook ten alle tijden uw orderstatus raadplegen via onze site. Kijk hiervoor in het gebruikersmenu bij 'Klantgegevens' . Hieronder vindt u een verklaring van de diverse statussen welke wij hanteren.

Op dit moment moet u rekening houden met een procestijd van 2 a 3 weken. Dit is niet wezelijk anders dan met de oude webshop. Mocht u dan nog geen bestelling hebben ontvangen, dan kunt u ons een email sturen. We zullen dit in de komende maanden verkleinen. Maar het kan ook voorkomen dat u binnen 3 dagen uw bestelling heeft ontvangen. Het is een beetje afhankelijk van de soort en grootte van de bestelling.

  • Pending - Uw order is geplaatst en door ons ontvangen. Dit is de eerst mogelijke status. De betaalgegevens zij verstuurd.
  • Betaald/in behandeling - Uw order is betaald en zal door ons worden samengesteld.
  • Wacht - Minimaal één van de door u bestelde producten is niet direct voorradig. De order wordt verzonden zodra alle items geleverd kunnen worden.
  • Verzonden - De order is verstuurd en zal u spoedig bereiken. Dit is tevens de laatst mogelijke status.
  • Geannuleerd - Uw order is geannuleerd.

 

order status