Selecteer de taal

 • 24h7

* Uw LEGO specialist
* Keuze uit meer dan 20.000 LEGO onderdelen.
* Wereldwijd leverbaar.

Wereldstenen

* Geweldige klantenservice
* Wereldwijd leverbaar.
* Keuze uit meer dan 20.000 LEGO onderdelen.

Wereldstenen

* Uw LEGO specialist
* Keuze uit meer dan 20.000 LEGO onderdelen.
* Wereldwijd leverbaar.

Wereldstenen

* Gratis verzenden grote orders
* Onderdeel alert
* Credits spaarpunten

Wereldstenen

* Uw LEGO specialist
* Keuze uit meer dan 20.000 LEGO onderdelen.
* Winkelwagen en wenslijst

Wereldstenen

* Website in Nederland en Belgie
* Keuze uit meer dan 20.000 LEGO onderdelen.
* Onderdelen set service

Wereldstenen

Algemene voorwaarden

Door uw bestelling te plaatsen bij Wereldstenen (www.wereldstenen.nl) geeft u te kennen dat u met de verkoopvoorwaarden akkoord gaat. Het gaat hierbij om de LEGO onderdelen en de LEGO sets.

 

Kwaliteit

De produkten bij Wereldstenen zijn nieuw of gebruikt. LEGO sets zijn nieuw en verpakt in de orginele vepakking. Oudere LEGO sets kunnen kleine beschadigingen hebben aan de doos vanwege ouderdom. Bij twijfel kunt u altijd een foto vragen. Losse LEGO onderdelen zijn gesorteerd in nieuwe LEGO onderdelen en gebruikte LEGO onderdelen. 


Levertijden
De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van verschillende factoren. Dit zijn de betalingsmethode, complexiteit van de bestelling en het eventueel nabestellen van missende onderdelen. Er wordt niet in deelleveringen verzonden maar wordt in zijn geheel verzonden. Hou rekening met een verwerkingstijd van 1 a 2 weken. Bij al onze producten is aangeven hoeveel stuks wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Wat is PayPalBetaling geschiedt vooraf. U heeft 7 dagen om aan uw betaling te voldoen, daarna cancellen wij de order! Voordat wij hiertoe overgaan, zullen wij u betalingsherinneringen sturen. Wij accepteren diverse betalingsmethoden:

 • Bank (een overschrijving op de Rabobank)
 • IBAN (voor klanten uit het buitenland)
 • PayPal
 • Mastercard via PayPal
 • Visacard via PayPal
 • contant per post
 • contant bij afhalen
 • iDEAL (In ontwikkeling)

ideal.gifOnze voorkeur gaat uit naar een betaling met behulp van iDEAL. Dit is zeer snel en betrouwbaar. U kunt gebruik maken van iDEAL wanneer u internetbankiert bij een van de grote banken (ABN AMRO, ING Bankl, Fortis, SNS Bank). Kijk voor meer info over iDEAL op de website van iDEAL (http://www.ideal.nl/).

Onze tweede keuze gaat uit naar een overschrijving, u krijgt zowel de bestelling en de betaalgegevens direct via de email opgestuurd.

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay, via PayPal kunt ook betalen met uw creditcard!

Ook contant geld wordt door ons geaccepteerd. Eventueel kunt u ook uw order (op afspraak) afhalen en de order contant afrekenen.

Verzending
TNT PostVoor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven. Verzendingen gaan via TNT-Post.

De artikelen worden op vakkundige manier ingepakt. Standaard worden alle pakketten in Nederland voorzien van een streepjescode. Hiermee is het eenvoudig uw pakket te traceren. Wereldstenen.nl draagt geen risico van beschadiging en verlies van artikelen tijdens het transport. U kunt, indien u dit risico niet wilt dragen, ervoor kiezen het pakket aangetekend en/of verzekerd te laten verzenden. Als u artikelen heeft ontvangen die u niet heeft besteld, dan dient u ons hiervan z.s.m. op de hoogte te stellen. Dit kan via het contactformulier via het menu contactgegevens.


Brievenbuspost

 • PostNL gestaffeld tot 25euro is het €3,50. Vanaf €25 tot €50 is het €1,75. Daarna zijn de verzendkosten gratis, mits het in de brievenbus past.

Pakketpost

 • PostNL Standaard pakket binnen Nederland: € 6,95
 • PostNL Verzekerd pakket België: € 12,95

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wereldstenen.nl kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Wereldstenen.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings.

Privacy
Door het creëren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons, met uitzondering van belangrijke mededelingen.

Minimale orderwaarde
Uw order moet voldoen aan de minimale orderwaarde van Dit variert.

Overige bepalingen
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.


Selecteer de taal