Zodra u een order heeft geplaatst, ontvangt u van ons per email een orderbevestiging. Ontvang u geen orderbevestiging, dan is uw order waarschijnlijk niet geplaatst. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op per email.

Bij ontvangst van uw order is de status 'pending'. Vanaf het moment dat u een order plaatst bij Wereldstenen.nl tot het moment dat de order bij u is ontvangen, houden wij u op de hoogte van de status van de order. Bij iedere statusverandering ontvangt u van ons een email, maar u kunt ook ten alle tijden uw orderstatus raadplegen via onze site. Kijk hiervoor in het gebruikersmenu bij 'Klantgegevens' . Hieronder vindt u een verklaring van de diverse statussen welke wij hanteren.

Op dit moment moet u rekening houden met een procestijd van 2 a 3 weken. Dit is niet wezelijk anders dan met de oude webshop. Mocht u dan nog geen bestelling hebben ontvangen, dan kunt u ons een email sturen. We zullen dit in de komende maanden verkleinen. Maar het kan ook voorkomen dat u binnen 3 dagen uw bestelling heeft ontvangen. Het is een beetje afhankelijk van de soort en grootte van de bestelling.

  • Pending - Uw order is geplaatst en door ons ontvangen. Dit is de eerst mogelijke status. De betaalgegevens zij verstuurd.
  • Betaald/in behandeling - Uw order is betaald en zal door ons worden samengesteld.
  • Wacht - Minimaal één van de door u bestelde producten is niet direct voorradig. De order wordt verzonden zodra alle items geleverd kunnen worden.
  • Verzonden - De order is verstuurd en zal u spoedig bereiken. Dit is tevens de laatst mogelijke status.
  • Geannuleerd - Uw order is geannuleerd.

 

order status